Creme Unguente Alifii

Creme, Alifii si Unguente din plante medicinale naturale 100% fara conservanti, extracte vegetale produse de catre Farmanat Poieni. Alifiii si Unguente de Marul Lupului Galbenele Arnica sau Untul Pamantului Galbenele Tataneasa. Produsele se prezinta sub forma unor cutii farmaceutice albe de 100 grame. Alifie Untul Pamantului imbunatatita cu extract de Cilii.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Alifie de marul lupului, galbenele si arnica
    Prezentare produs: alife de marul lupului, cutie farmaceutica alba, cantitate 100g. Această alifie este un extract natural obţinut prin combinarea de Mărul Lupului (Aristochia clematitis), a florilor de Gălbenele (Calendula Officinalis) şi a florilor de Arnică (Arnica montana) pe..
    Prezentare produs:&n...
  10,00 Lei
  Bazat pe 5 recenzii.
 • Crema cu Untul Pamantului, Galbenele, Tataneasa si Cili
  Prezentare produs: alifie de untul pamantului, crema de untul pamantului, unguent de untul pamantului -cutie farmaceutica alba, cantitate 100g.   Acesta alifie este un produs 100% natural si are în compozitie rizomul de Untul  Pamântului , flori de Galbenele, radacina de Tă..
  Prezentare produs: alifie d...
  10,00 Lei
  Bazat pe 12 recenzii.
 • Unguent cu Dragaica (Sanziene) si Galbenele
  Unguent cu Dragaica (Sanziene) si Galbenele Unguentul de Sanziene si Galbenele (Gallium verum si Calendula officinalis) – Sanzienele mai sunt cunoscute si sub denumirea de Dragaica – este o planta cunoscuta popular in medicina naturista si etnoiatrica pentru beneficele sale proprietati terapeut..
  Unguent cu Dragaica (Sanziene) s...
  10,00 Lei