Siropuri

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Elixir pulmonar antitusiv - 200ml
  Prezentare produs: flacon 200 ml, reteta proprie a firmei noastre, foarte placut la gust si cu un efect foarte rapid in calmarea cailor respiratorii si a sistemului nervos...   Compozitie: extract din mai multe plante medicinale cu efect puternic asupra cailor respiratorii, plamanilor ..
  Prezentare produs: flacon 200 ml...
  13,00 Lei
 • Elixir pulmonar antitusiv - 500ml
    Prezentare produs: flacon 500 ml, reteta proprie a firmei noastre, foarte placut la gust si cu un efect foarte rapid in calmarea cailor respiratorii si a sistemului nervos...   Compozitie: extract din mai multe plante medicinale cu efect puternic asupra cailor respirator..
    Prezentare produs:&nbs...
  25,00 Lei
 • Sirop de catina 200 ml
  Prezentare produs: flacon 200 ml, reteta proprie a firmei noastre, este un sirop natural din fructe de Catina foarte placut la gust, efect vitaminizant, revigorant, energizant, ajuta organismul sa-si produca anticorpi....   Ingrediente: indulcitor: zahar invertit, 40% extract din Hippoph..
  Prezentare produs: flacon 2...
  10,00 Lei
 • Sirop de catina 500 ml
  Prezentare produs: flacon 500 ml, reteta proprie a firmei noastre, este un sirop natural din fructe de Catina foarte placut la gust, efect vitaminizant, revigorant, energizant, ajuta organismul sa-si produca anticorpi....   Ingrediente: indulcitor: zahar invertit, 40% extract din Hi..
  Prezentare produs: flacon 5...
  25,00 Lei