Ceaiuri - 250g

Ceaiuri din plante medicinale, combinatii de plante medicinale 100% naturale, atent selectionate si produse de catre Farmanat Poieni dupa retete proprii si traditionale. Produsele se prezinta sub forma unor cutii (250g) sau pungi de hartie natur (125 sau 100g - ambalajul standard pentru industria ceaiului ! ). Aceste combinatii de ceaiuri au un efect curativ datorita amestecurilor din mai multe plante medicinale si principiilor active pe care acestea le contin. Aceste Leacuri din Plante Medicinale sub o denumire empirica pot fi gasite dupa cum multi dintre clienti ne mai numesc Farmacia Naturii Bihor sau Farmacia Naturista Poienii de Jos. In Com. Buntesti sat Poienii de Jos sunt cele mai calitative plante medicinale din tara datorita zonei si arealului intins pana in Muntii Apuseni-locul de recoltare al acestor minunatii.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ceai de marul lupului ( UZ EXTERN ! ) - 250g
                              CEAI DE MARUL LUPULUI FARMANATPOIENI                                             ..
          &nbs...
  25,00 Lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ceai de napraznic - 250g
                                     CEAI DE NAPRAZNIC FARMANATPOIENI                                         &..
          &nbs...
  25,00 Lei
 • Ceai impotriva obezitatii - 250g
  CEAI FARMANATPOIENI  SILUETA IDEALA Traditia merge mai departe!     Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual! Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali!   Ingrediente: amestec din 13 plan..
  CEAI FARMANATPOIENI  SILUET...
  20,00 Lei
 • Ceai pentru afectiuni ale inimii, boli cardiace - 250g
  CEAI FARMANATPOIENI  CARDIO-PLANT Traditia merge mai departe!     Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual! Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali!   Ingrediente: amestec din 13 plante..
  CEAI FARMANATPOIENI  CARDIO...
  20,00 Lei
 • Ceai pentru afectiuni ale prostatei - 250g
  CEAI FARMANATPOIENI  PROSTATO-PLANT Traditia merge mai departe!     Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual! Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali!   Ingrediente: amestec din 11 plan..
  CEAI FARMANATPOIENI  PROSTA...
  20,00 Lei
 • Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos - 250g
  CEAI FARMANATPOIENI  CALMO-PLANT Traditia merge mai departe!     Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual! Nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali!   Ingrediente: amestec din 12 plante ..
  CEAI FARMANATPOIENI  CALMO-...
  20,00 Lei