CEAI DE MARUL LUPULUI FARMANATPOIENI
Traditia merge mai departe!
Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual!
ACESTE PRODUSE PE BAZA DE MARUL LUPULUI SE VOR UTILIZA DOAR PENTRU UZ EXTERN !!!
Prezentare produs: - ceai de marul lupului - punga hartie natur/cutie carton, cantitate.
Aristolochia clematitis -aceasta planta a fost utilizata înca din Egiptul antic pentru muscaturile de sarpe si mai târziu a fost folosit în promovarearea contractiilor uterine la nastere.
Vom prezenta câteva afectiuni la care foloseste aceasta planta:
-piele(are cele mai bune rezultate pentru regenerarea tesuturilor pielii): eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani taieturi, arsuri, opariri, regenerareapielii(stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule;
-circulatie: ulcer varicos;
-aparatul gastrointestinal: hemoroizi externi, colon iritat;
-aparatul genital la femei: reglarea ciclului, sterilitate, vaginite, trichomoniaze, pruritvaginal, candidoze, vulvite, gonoree, fibrom uterin, chisturi ovariene, mamare, infectiimamare (galactoforite, fisuri mamelonare, limfangite, abcese).
-aparat genital masculin
Efect terapeutic: diaforetic, febrifug, antiinflamator, antibacterial, antifungal, depurativ anticancerigen.
Mod de întrebuintare:
-produsul se poate prezenta sub forma de: ceai, tinctura sau alifie.
Se va utiliza astfel:
Infuzia:peste o lingurita de marul lupului introducem 250 ml. apa clocotita, lasându-se cuvasul acoperit pâna ce va deveni caldut, se strecoara cantitatea si se va utiliza pentru fiecareafectiune separat : spalerea, dezinfectarea, tamponarea si comprese pe locului afectat.
Peste o lingura de marul lupului se introduc 250 ml. apa clocotita, se lasacu vasul acoperit, când este caldut se strecoara si se va tampona locul afectat cât mai des,peste noapte se vor pune comprese pentru urmatoarele afectiuni: eczeme, dermatoze, infectiicu ulceratii, rani, taieturi, arsuri de orice fel, regenerarea pielii, stimularea formarii de noicelule, ulcer varicos.
Pentru aparatul genital la femei dupa acelasi mod de întrebuintare, darse vor face spalaturi (cu irigatorul) seara la culcare si se vor consuma în paralel combinatiilede plante pentru uz intern, pentru afectiuni ginecologice.
Tinctura: -alcoolica (38% alcool cereale) se va adauga câte o lingurita, în ceai de Marul Lupului pentru: comprese, spalari, tamponari în diverse afectiuni.
Pentru colon iritat câte o lingurita de tinctura in fiecare ceai pentru clisme.
Pentru: spalaturi vaginale câte o lingurita detinctura în Ceaiul de marul lupului.
Alifia: în combinatie cu sunatoarea sau galbenelele. Este indicata pentru hemoroizi externi,fisuri anale, rani, arsuri, opariri, boli de piele, ulcer varicos, plebite si varice, infectii mamare.
Se aplica în pelicula fina la locul afectiunii.
Atentie: a nu se depasi doza, planta contine o substanta otravitoare asemanatoare colicinei alcaloide!!!
A nu se lasa la indemâna copiilor!!!
Acest ceai din plante medicinale este produs sub un Sistem de Control al Calitatii Produselor si Sigurantei Alimentare HACCP
Cornel Vulpe,
Totul la superlativ. Cornel Vulpe
RaspundeA fost util acest review?