TINCTURA DE IENUPAR FARMANATPOIENI
Traditia merge mai departe!
Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual.
Ingrediente: Juniperus communis / IENUPAR fructe; solutie hidroalcoolica 340.
Proprietăți: foarte buna diureticã, sudorificã, stomahicã, antisepticã, uşor expectorantã, abortivã, antireumatică foarte bună, tonic amară.
Recomandări: infectii renale si urinare, afectiuni reumatice, ajuta la eliminarea acidului uric din organism, detoxifiant general, ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, mareste diureza
Contribuie la: datorita compozitiei sale complexe acest extract are rolul de a sustine sanatatea si a mentine calitatea vietii. Are proprietatea de a stimula functionarea normala a sistemului urinar si renal, reduce inflamatiile de la nivel uro-genital, contribuie la detoxifierea organismului prin diureza si transpiratie.
Doza pentru consumul zilnic: Cate 1 lingura de 3 ori pe zi, ca atare sau diluata in apa sau ceai Renalo-pant Farmanatpoieni.
Contraindicații: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, ferit de lumina directa a soarelui.
Acest extract natural din plante medicinale este un SUPLIMENT ALIMENTAR produs sub un Sistem de Control al Calitatii Produselor si Sigurantei Alimentare HACCP si este Produs Notificat la SNPMAPS nr.7503
Putine specii în lume sunt atât de bine adaptate la intemperii ca ienuparul , un arbust oarecum asemanator cu bradul, cu ace mici si extrem de ascutite, cu tulpinile foarte elastice, astfel încât sa poata înfrunta cele mai puternice vânturi si cele mai puternice zapezi.Ienuparul rezista deopotriva la caniculele cele mai puternice si la gerurile cele mai crâncene, la secetele prelungite si la inundatiile produse de ploile torentiale. Îl întâlnim în zona de deal si pâna aproape de crestele muntilor. Surprinzator pentru un copacel atât de spinos si “ursuz” (este o adevarata armata de tepi, fiind aproape imposibil de atins), fructele sale violet-negricioase sunt dulci si au un parfum agreabil. Se pot culege în miez de iarna, când ajung la deplina maturitate.Ele nu-si pierd proprietatile curative, nici pe cel mai cumplit ger,având un veritabil antigel natural, constituit de uleiul volatil pe care îl contin. Parfumatele fructe ale ienuparului sunt unele dintre cele mai puternice medicamente naturale cunoscute, fiind utile în peste 10 boli. Daca s-ar face un clasament al celor mai eficiente 50 de plante din flora medicinala româneasca cu siguranta ca ienuparul ar intra în acest clasament pentru efectele sale puternice si uluitor de rapide,în infectiile renale si urinare,în bolile cu retentie de lichide si în reumatism.
Vera Vera,
Puneti pret intotdeauna pe umanitate! Va veni la voi insutit
RaspundeA fost util acest review?